Kittenvoer

De basis van een gezond leven voor uw kitten is natuurlijk het voer. Vraag een kleine hoeveelheid voer mee van de fokker als u de kitten haalt. Het is belangrijk dat u dit voer de eerste week aanhoudt. Als de kitten gewend is, kunt u wisselen van voer. Hierbij is het verstandig om op een paar dingen te letten.
Ten eerste is het belangrijk, dat u als hoofdmaaltijden brokken geeft. Brokjes zijn goed voor de tanden en als u voer geeft, met veel vlees erin, kunt uw kat hiermee heel oud worden. Natvoer mag natuurlijk als tussendoortje gegeven worden. Zie het als een verrassing voor uw kitten.
In de onderstaande merken zitten heel veel vlees en dat is erg belangrijk voor een kitten, aangezien het afstamt van de leeuw. Ons advies: Kijk wat bij uw kitten én uw portemonnee past. meer informatie

U kunt een kittenpakket voor maar 5 eurocent (excl. verzendkosten) bij uw bestelling ontvangen. Hierin zitten verschillende proefzakjes in van merken voer waar veel vlees in zit, zodat de kitten het lekker kan uitproberen!